Kendall Jenner verwijdert foto na kritiek door Selena Gomez-fans

De Kardashians zien er natuurlijk altijd op den top uit op social media. Vooral tijdens de feestdagen lijken de Kardashian-telgen uit te pakken en ook deze Pasen was het weer raak. Kendall Jenner poseerde bijvoorbeeld in een supermooie jurk van Rodarte, maar kon op veel kritiek rekenen…

Kendall droeg toevallig dezelfde roze Rodarte jurk als Selena Gomez in de videoclip van haar nummer De Una Vez. Vervolgens ontstond er op Twitter een discussie over wie de jurk beter zou staan: Kendall of Selena Gomez.

En hoewel Selena niks van zich liet horen over de zogenaamde wedstrijd tussen haar en Kendall, deed Kendall dat wel. De realityster retweette namelijk een tweet van een fan die zei dat de jurk bij Kendall veel mooier stond. En dat leidde tot veel woede bij fans van Selena. Kendall kreeg behoorlijk wat kritiek over zich heen, omdat dit volgens fans een onnodige uithaal naar de zangeres zou zijn.

Kendall heeft de tweet daarom maar verwijderd. Selena heeft nog niet gereageerd op de ophef. Bekijk hieronder de verwijderde tweet.

Bron & foto: Pagesix

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer