“Knallende ruzie tussen Rachel en Andre”

Volgens meerdere bronnen zou André Hazes zich bevinden in een dilemma tussen zijn moeder Rachel en ex-vriendin Monique. Zo zou hij samen met zijn moeder naar de Verenigde Staten gaan, maar deze plannen zijn volledig in het water gevallen. Moeder en zoon zouden knallende ruzie hebben.

Roddelqueen Yvonne Coldeweijer heeft op Instagram laten weten dat het tripje niet meer doorgaat voor André en Rachel. ”André zit in een dilemma. Aan de ene kant wil hij Monique terug, maar zij geeft aan dat zijn moeder er nooit meer in komt. Aan de andere kant heeft André een goede band met zijn moeder, die ook niks met Monique heeft. Zij wil er alles aan doen om een nieuwe relatie tussen die twee tegen te houden,” schrijft Yvonne op Instagram.

Vervolgens laat ze weten dat dit conflict met zijn moeder niet goed voor de zanger is. Het zou geen goede situatie zijn voor hem. Rachel en André zouden samen naar de Verenigde Staten vertrekken, maar een bron meldt dat hij van plan is om alleen te gaan. Dit zou de zanger ook echt goed doen, want daar kan hij relaxen zonder herkend te worden op straat.

Bekijk hieronder de Instagram Story van Yvonne:

Bron: Showmag

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer