Koen en Juultje Tieleman zijn samen gespot in Parijs

Het liefdesleven van Juultje Tieleman is één groot raadsel. Nog niet zo lang geleden had ze een relatie met Don de Jong, maar inmiddels is het helemaal over tussen hen. Daarna werd Juultje al snel gespot met YouTuber Koen en leek het alsof ze op date waren, maar niets bleek minder waar toen ze cozy tegen Sean Demmers lag in een YouTube-video. Nu lijkt het erop dat ze toch voor Koen heeft gekozen.

Begin november strandde de relatie tussen Don de Jong en Juultje Tieleman. Hij was er namelijk van overtuigd dat ze toch niet zo goed bij hem paste. Don werd al snel gespot op Tinder en ook Juultje ging door met haar leven. Ze was namelijk samen met YouTuber Koen naar een theatervoorstelling geweest, maar daar bleef het niet bij. Ze zou namelijk al bij hem thuis zijn geweest én zijn ze samen een dagje naar Amsterdam geweest. Het leek er dus op dat Juultje voor Koen zou gaan, maar niets is minder waar, want ineens werd Juultje met Sean Demmers gespot! De twee waren te zien in een YouTube-video en zaten wel héél knus tegen elkaar aan en Juultje vroeg zelfs om kusjes.

Gespot in Parijs

Toch lijkt het erop dat Juultje voor Koen heeft gekozen. Het stel is namelijk samen gespot in de stad van de liefde, Parijs. Het stel werd gezien door een oplettende fan die Koen meteen herkende door zijn Burberry-jas.

Bron: Instagram/RealityFBI

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer