Koen Kardashian nu al betrapt op Instagram Story? ‘Wat wordt daar snel weggeschoven?’

Koen Kardashian is terug van rehab en is nu op Bali met zijn vriendinnen Jaimie Vaes en Estelle Cruijf. Hij heeft een paar maanden in een rehabilitation kliniek doorgebracht, maar is nu klaar om weer te genieten van het leven. Maar toch is er nu een opmerkelijke Instagram Story van Koen opgedoken.

Op de achtergrond is namelijk iets verdachts te zien, vinden fans!

Terug van rehab

Op Instagram is Koen weer niet te missen. Hij is terug van rehab en bivakkeert nu met zijn vriendinnen Jaimie Vaes en Estelle Cruijf op Bali. Zijn vriendinnen zijn er trots op dat Koen weer gezond en happy is, en ze hebben er alle vertrouwen in dat hij zal blijven herstellen. Koen is erg dankbaar voor de steun van zijn vriendinnen en familie, en hij is vastbesloten om zich te concentreren op zijn toekomstige career.

Opmerkelijke Instagram story

Maar de Instagram Story die Koen gisteren uploadde zorgde voor behoorlijk wat opgetrokken wenkbrauwen. Fans spotten op de achtergrond namelijk Estelle Cruijf die snel iets wegschoof toen ze doorhad dat Koen aan het filmen was.

Fans vragen zich af wat dat zou kunnen zijn, en waarom er zo geheimzinnig gedaan wordt. Sommige fans lijken dit al als bewijs te zien dat Koen en zijn vriendinnen weer aan de verdovende middelen zitten.

Wij vinden die conclusie wat ver gaan, maar de Instagram Story is zeker opmerkelijk te noemen.

Bekijk de story hieronder en oordeel zelf.

Als de YouTube video niet werkt kijk dan de video hier direct onder.

Abonneer ook alvast op ons YouTube kanaal voor nieuwtjes!

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer