Koen Kardashian reageert voor het eerst op incident Jaimie en Lil Kleine

Als je het leven van Jaimie Vaes en Lil Kleine de afgelopen jaren ook maar enigszins hebt gevolgd, weet je direct wie Koen Kardashian is. Koen is de beste vriend (of door zichzelf af en toe bekroond: ‘vriendin’) van Jaimie Vaes en vaak aan haar zijde te zien, samen met hun andere bestie Estelle Cruijff.

En hoewel Estelle al gespot is met Jaimie toen zij onderweg was naar de rechtbank in Ibiza, is er vanuit deze vriendengroep of andere mensen rondom Jaimie en Kleine nog maar weinig naar buiten gebracht. Tot nu.

Koen Kardashian heeft zich namelijk zojuist voor het eerst uitgesproken over de situatie en het incident wat zich het afgelopen weekend heeft voltrokken in een hotel in Ibiza.

Zo laat Koen het volgende weten over de situatie: “Lieve allemaal, ik wil niet inhoudelijk ingaan op details van wat er speelt in het leven van mijn beste vriendinnen. Wat ik wel wil zeggen is het volgende. Het is vreselijk wat haar nu overkomt. Dat dit al gebeurt is een ding, publiekelijk aan de schandpaal worden genageld en mensen die twijfelen over haar kunnen als moeder is een ander ding.”

Verder laat Koen weten dat Jaimie leeft voor haar zoontje Lío en dat hij haar alles is. “Het is makkelijk om vanaf de buitenwereld te oordelen. Het is makkelijk om te zeggen: ga weg en kies voor jezelf. Maar niemand kent de waarheid en de pijn waar zij in zit.”

Tot slot laat Koen weten dat momenteel verschillende verhalen de ronde doen, maar dat uiteindelijk alleen Jaimie de waarheid kent. “Hoe dan ook: ik zal er altijd zijn voor haar en in elke stap zal ik haar ondersteunen”, eindigt hij zijn bericht.

Instagram Koen Kardashian

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer