Koffermeisje van Miljoenenjacht klapt compleet uit de school over Linda de Mol

Er verscheen onlangs een verhaal over een model die ontslagen is omdat hij met Linda de Mol op de foto ging. Naar aanleiding van dit verhaal komen er steeds meer verhalen naar boven over het werken met de presentatrice.

De jongen plaatste een foto op de filmset met Linda, maar dat betekende het einde van zijn baan: hij werd ontslagen. “Helaas klopt deze informatie. Ik ben ontslagen door de opdrachtgevers en ook nog eens om een onbenullige reden voor het plaatsen van twee wazige foto’s op mijn privé Instagram”, laat hij daarover kwijt.

Meerdere meldingen

Het roddelkanaal Juicechannel deelde dit op hun Instagram Stories en sindsdien krijgen zij meerdere meldingen over Linda binnen. “N.a.v. onze vorige story hebben wij drie dames gesproken die ‘koffermeisje’ zijn geweest bij Miljoenenjacht. Die staan er allemaal niet van te kijken dat deze jongen is ontslagen. Ze vertellen aan ons namelijk alle drie hetzelfde verhaal.”

Niet praten

Ze geven aan dat er een aantal regels zijn tijdens opnamedagen. “Er wordt continu vanuit productieleider gehamerd dat je absoluut niet met Linda of tegen Linda mag praten. Je mag haar zelfs niet eens gedag zeggen. Doe je dit wel, dan ben je er de volgende opnamedag niet meer bij.” Tot slot geven ze aan dat Linda pas ‘Linda’ is als de camera’s aanstaan.

Bron: Instagram @juicechannel_ / Beeld: Miljoenenjacht

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer