Kritiek op Jade na opgedoken douche-video: ‘Wat doe je?’

De bekende Nederlandse influencer Jade Anna wordt bekritiseerd vanwege een recente video die ze op Instagram plaatste, waarin ze kort doucht. Lees hier wat de volgers te zeggen hadden!

Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Ophef om douchende Jade Anna

Als influencer krijg je te maken met meningen van iedereen, ongeacht wat je doet of hoe je het doet. Jade Anna, die momenteel op vakantie is in Dubai, heeft dit recentelijk ervaren. Ze kreeg veel kritiek, vooral van haar mannelijke volgers, op haar laatste Instagram-post waarin ze een verfrissende douche neemt na een dagje strand.

Tekst gaat door onder de foto.

gio jade
gio jade

In de video, die slechts enkele seconden duurt, is te zien hoe Jade in een zwarte bikini onder de douche springt. Sommige volgers uitten hun ongenoegen over het feit dat ze “continu haar billen op hun feed zagen”. Anderen vroegen zich af of ze altijd zo kort doucht en noemden haar zelfs een “stinkerd”.

Reacties op de video

De reacties op de video waren niet mals. Jade ontving veel seksistische opmerkingen, zoals “kech” en verwijten dat ze “alleen haar kont wilde laten zien”. Bovendien werd er in de reacties veel verwezen naar haar relatie met YouTuber Gio Latooy.

Benieuwd naar de video? Klik dan hieronder door naar de volgende pagina om door te lezen!

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer