Laura Ponticorvo laat voor het eerst lichaam zien na bevalling

Laura heeft niet bepaald een makkelijke zwangerschap gehad. Ondertussen is ze al een half jaartje een trotse moeder van dochtertje Giulia.

Gelukkig is alles uiteindelijk goed gekomen en is ze nu samen met haar gezin op vakantie.

Zwangerschapvergiftiging

Helaas heeft Laura niet de fijnste zwangerschap gehad. Tijdens haar zwangerschap kwam ze erachter dat ze een zwangerschapvergiftiging had gekregen. Hierdoor werd haar prachtige dochter veel te vroeg geboren. Zo vertelt ze: “Ik heb er alles aan gedaan en gestreden om haar zolang mogelijk lekker te laten bubbelen in mijn buik maar helaas gaf mijn lichaam op.” Gelukkig is zowel de baby al de moeder gezond.

Post

Na de zwangerschap van Laura, post ze nu ze op vakantie is voor het eerst een foto van haar lichaam. Zo laat ze in de caption weten: “This is me now… Ik hou van gezond leven, gezond eten en me fit voelen maar ik heb totaal geen zin meer om iedere dag in de sportschool te hangen om weer helemaal strak in het pakkie te worden. Ik ben 7 maanden geleden bevallen van onze dochter en dacht dat ik allang weer zou sporten maar ik heb totaal geen motivatie meer en vind het allemaal wel best”

Laura probeert wel regelmatig te wandelen. Dit om nog een beetje fit te blijven. Wandelen ziet zij dan ook zeker als een soort therapie.

Bron: fem-fem.nl

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer