Liegende Temptation deelnemer wordt keihard betrapt

De nieuwste aflevering van Temptation Island staat alleen vandaag nog maar online, maar maakt de tongen al enorm los. Er wordt voornamelijk veel gesproken over deelneemster Karina.

In het voorstukje van de aflevering van vorige week hoorden we al duidelijke geluiden van twee mensen die het samen wel héél gezellig hadden in de nacht. En we wisten ook dat dat niet Jaydi en Ricky waren, want Jaydi had in een interview al gezegd niet verder gegaan te zijn dan alleen zoenen.

Dus dan bleven er twee verdachten over: Karina en Daryl. In principe niet erg, want Karina heeft het natuurlijk middels een videoboodschap al uitgemaakt met Greg. Maar waar kijkers over vielen, was wat Karina gezegd had voor de camera in het programma.

Maar wat wel enorm steekt is dat ze met een bloedserieus gezicht voor de camera vertelt dat ze niets met Daryl wil gaan doen ‘uit respect voor Greg’. “We hebben alleen maar gezoend en geknuffeld, ik ga gewoon niet méér doen hier”, beweert ze. Maar de eerstvolgende shot is een geluidsopname waarbij we dingen horen die toch wel erg duidelijk zijn wat dat is.

En tijdens de dreamdate flikt Karina precies hetzelfde kunstje. Met een stiekem lach op hun gezicht voeren Karina en Daryl een toneelstukje uit dat Karina in bed gaat overnachten en Daryl op de bank. “Het zou heel kwetsend zijn voor Gregory als ik gelijk op de dreamdate het bed met een ander zou delen. Dat is heel intiems dat ik jarenlang alleen met hem heb gedaan. Dat wil ik ook gewoon niet.” Een seconde later horen we een kreunende Karina. Oei!

Bron: LoveReality.nl

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer