7 redenen waarom jouw beste vriendin zo speciaal is

Lifestyle
vrijdag, 15 november 2019 om 00:05
Er zijn waarschijnlijk maar weinig mensen op de wereld waar je zo veel van houdt als je beste vriendin. Waar je ook gaat of hoe ver jullie ook uit elkaar zijn, je hebt een connectie die je nooit met iemand anders zult delen.
Vriendschap is een geweldig iets om te delen met iemand waar je zo veel om geeft. Je lacht samen, eet snacks samen, laat samen tranen en je deelt samen een heleboel onvervangbare herinneringen. Als je terugkijkt op alles wat je samen hebt gedaan, merk je eigenlijk wat een belangrijk deel van je leven je beste vriendin is.
Hier zijn 7 redenen waarom jouw beste vriendin zo speciaal (en onvervangbaar) is.

1. Ze leert je nieuwe dingen

Geen twee mensen zijn hetzelfde, wat betekent dat jij en je bestie niet alles gemeen hebben. Dit is waarom je zo veel van elkaar kan leren. Op die manier krijg je een hele nieuwe waardering voor dingen waar je eerst nog niets van wist.

2. Je kunt samen lekker roddelen

Oké, oké: roddelen is misschien niet je beste eigenschap. Maar iedereen doet het, toch? Een beetje kan geen kwaad. Gelukkig is jouw favoriete roddelmaatje altijd in de buurt als je iets juicy's hebt gehoord.

3. Je hoeft nergens alleen naartoe te gaan

Even naar de stad, uitgaan, naar een feestje van iemand, een rondje lopen in de pauze op school. Het maakt niet uit, overal waar je gaat, kun je je best friend meenemen. En dan is gezellig en fijn!

4. Ze liket en comment op al je social media posts

Niet onbelangrijk, iemand die je in het openbaar ophemelt als dat nodig is. En dat geldt natuurlijk ook voor de online wereld. Je weet dat je op je vriendin kan rekenen als je een nieuwe foto plaatst op Instagram.

5. Je kan over alles praten

schermafbeelding 2019 11 06 om 000137 1024x684
BFF's oordelen niet over elkaar, dus je weet dat je je kunt openstellen. Als je advies nodig hebt, geeft ze het. Als je gewoon wilt dat iemand luistert, is ze een en al oor. Wat je ook nodig hebt, ze zal er voor je zijn.

6. Je hebt altijd een schouder om op uit te huilen

schermafbeelding 2019 11 06 om 000216 1024x792
Liefdesverdriet, een slecht cijfer op school, een vriendin waar je niet meer goed mee opschiet? Het maakt niet uit, je beste vriendin staat voor je klaar. Wat er ook gebeurt.

7. Jullie zijn elkaars beste vrienden

schermafbeelding 2019 11 06 om 000435
Beste vrienden zijn is een two-way street. Jullie passen bij elkaar, en zijn daarom elkaars beste vriend. Niemand pakt jullie dat af.