Deze sterrenbeelden passen volgens de wetenschap perfect bij elkaar

Lifestyle
door Benthezondag, 12 september 2021 om 19:01
Als je net met iemand gaat daten, is het super belangrijk dat je snel achter het sterrenbeeld van je partner komt. Ze zouden maar niet overeenkomen... Dat kan echt niet! Welke karaktereigenschappen hebben jij en je partner en vormen jullie daarmee een goed koppel? Je leest het hier!

Maagd en schorpioen

Ben jij maagd en je partner schorpioen? Of juist andersom? Dan kan je je grootste glimlach opzetten, want volgens de wetenschap passen jullie perfect bij elkaar!
Het sterrenbeeld Maagd behoort tot het element aarde. Maagden staan er bekend om dat ze perfectionistisch, logisch en praktisch zijn. Mensen met dit sterrenbeeld hebben dan ook alles onder controle, maar kunnen ook echte workaholics zijn en vinden het moeilijk om 'nee' te zeggen. Toch staat dit sterrenbeeld sterk in z'n schoenen en zijn ze vooral gericht op de toekomst. Daarnaast zijn maagden betrouwbaar, zorgvuldig, lief en een goede vriend(in) of partner. Het sterrenbeeld Schorpioen hoort tot het element water. Schorpioenen houden zich rustig en slaan toe op de minst verwachte momenten. De Schorpioen is doelgericht, vastbesloten, verleidelijk en mysterieus, maar ook loyaal en heeft behoefte aan controle.
Hét perfecte koppel
Hoe kan het dat deze twee tegenpolen zo goed bij elkaar passen? Voor de Maagd is het een leuke uitdaging om de Schorpioen beter te leren kennen, aangezien het sterrenbeeld Schorpioen heel mysterieus is. Terwijl de Schorpioen er weer voor zou kunnen zorgen dat de maagd over zijn/haar gevoelens gaat praten.
En, ben jij samen met je partner het perfecte koppel?
Bron: Beautify.nl