Dit is hoe je zoent op basis van je sterrenbeeld

Lifestyle
maandag, 27 juni 2022 om 19:02
leticia pelissari sopbekvtavw unsplash
Je heb het misschien al gemerkt: met iedereen voelt zoenen anders. Blijkbaar heeft dat te maken met je sterrenbeeld! Wat voor zoener ben jij?

Waterman

Jij bent afwachtend en een beetje twijfelachtig als het om zoenen gaat. Jij heb liever dat de ander actie onderneemt. Maar je hoeft echt niet onzeker te zijn, want je kan hartstikke goed zoenen!

Schorpioen

Als jij zoent met iemand is dat sowieso romantisch en intens. Iemand kan met jou een goed partijtje tongen.

Weegschaal

Weegschalen hebben passie voor zoenen. Een snel kusje zit er niet in bij jou. Nee, jij geniet van een lange zoensessie.

Tweelingen

Tweelingen zijn echte romanticussen. Jij bent niet bang om lieve woordjes te gebruiken tussen het zoenen door. De romantiek spat er vanaf als jij met iemand zoent.

Vissen

Mensen die het sterrenbeeld Vissen hebben, zijn helemaal fan van intense zoenpartijen. Jij geeft lieve kusjes, maar kan ook stout op iemand z'n lip bijten. Hoe sexy!

Kreeft

Met jou is zoenen net als een sprookje. Een zoen van jou zit vol passie en romantiek. Snelle kusjes zitten er bij jou niet in. Jij neemt de tijd om te zoenen met je lover.

Maagd

Jouw zoenen zijn heerlijk en intens. Je tederheid komt er in terug. Je zoent rustig en met passie. Iemand die met jou zoent, zal niet snel vergeten hoe dat was.

Ram

Een Ram zit vol passie en vuur. Zoenen met jou kan soms wel nachten lang duren. Je neemt er uitgebreid de tijd voor en bent niet bang om initiatief te nemen.

Leeuw

Mensen met het sterrenbeeld Leeuw staan graag in het middelpunt. Ook tijdens een zoenpartij hou jij je daarom niet in. Je neemt graag de leiding, waardoor jouw lover helemaal wordt meegetrokken in jouw tongzoen.

Steenbok

Jij zoent alleen met de juiste persoon. Als het niet goed voelt, zal jij jezelf nooit 100% kunnen geven. Maar als je eenmaal je lover heb gevonden, dan spat de passie en liefde er vanaf.

Boogschutter

Met jou zoenen is alles behalve saai. Jij bent altijd in de mood voor avontuur en daarom is zoenen met jou geweldig. Je sleept mensen mee in jouw avontuur en dat wordt gewaardeerd. Niets is te gek.

Stier

Zoenen met een Stier is één van de beste dingen die je kan overkomen. Bij deze zoen voel je je namelijk gehoord en gezien. Door met jou te zoenen ontstaat er gelijk vuurwerk.
Bron: Fem-Fem / Beeld: Unsplash