Nooit meer in de rij staan bij de paskamers? Deze Zara-hack gaat viral op TikTok

Lifestyle
door Benthe
zondag, 03 oktober 2021 om 12:00
We kennen allemaal het probleem: je gaat shoppen bij je favo winkel, maar er staat een mega lange rij bij de paskamers en dan heb je er eigenlijk al geen zin meer in. No more! Er gaat een super handige tip viral op TikTok, waardoor je heel veel tijd kan besparen. Wat zouden we toch zonder die app moeten?
Tijdens het shoppen komt het weleens voor dat je niet zeker weet of je die ene broek of dat shirtje wel past. De enige oplossing is dan natuurlijk om ze te gaan passen, maar uiteraard heb je geen zin om lang in de rij te staan. Als je fan bent van de Zara, lees dan even verder, want deze TikTok-hack kan je veel tijd besparen.
TikTok-hack
Shop je vaak bij de Zara? Misschien is het je weleens opgevallen: op het prijskaartje staan bepaalde symbolen waaraan je kan zien hoe het item valt. @officially_outfits op TikTok kwam er namelijk achter dat deze symbolen een betekenis hebben. De symbolen helpen je met het kiezen van de juiste kledingmaat. @officially_outfits legt in haar Tiktok uit hoe het werkt.
Inmiddels zijn er drie verschillende symbolen ontdekt: een vierkant, driehoek en cirkel. Een vierkant betekent dat het item true to size is. Een driehoek betekent dat het kledingstuk klein valt en de cirkel dus dat het groot valt. De reden voor deze tekens is dat de kleding is gemaakt voor Europese mensen, daarom kunnen sommige kledingstukken wat kleiner vallen.
Bron: Beautify