Hoe jij met je partner zoent zegt heel veel over jullie relatie

Lifestyle
door Benthewoensdag, 13 oktober 2021 om 19:00
Een kus op je voorhoofd of in je nek. Het is maar een simpele kus zou je denken, maar het zegt meer dan je denkt. De manier waarop jij en je partner zoenen, zegt veel over jullie relatie. Lees snel verder en leer meer over de relatie met je partner. Kan jij de checklist afvinken?

Op je wang

Een snelle kus op je wang betekent niet dat je partner geen zin heeft om je een lange zoen te geven. Vaak is dit een teken dat jullie nog in een vroege fase van de relatie zitten. Krijg je echt alleen maar kusjes op je wang? Ai! Dan zit je waarschijnlijk in de friendzone.
Op je buik
Het is heel speciaal als je partner kusjes geeft op je buik. Het is namelijk niet alleen een intieme zone, maar dit laat ook zien dat je partner zich vertrouwd bij je voelt. No Morris, want die relatie zit wel goed!
Op je mond
Dit kennen we als de meest 'normale' kus. Toch betekent dit veel voor je relatie. Is de kus lang en vol met passie? Dan houdt je partner echt van jou!

In je nek

Geeft jouw partner je weleens een kusje in je nek? Dan probeert diegene je waarschijnlijk te verleiden. Een ding is duidelijk: op seksueel gebied zit jullie relatie helemaal goed. Maarreh, is dat wel genoeg?

Op je voorhoofd

Wij vrouwen zijn er dol op: een kus op je voorhoofd. We krijgen dan het gevoel dat we veilig zijn. Een kusje op je voorhoofd laat ook zien dat de relatie echt is. Wedden dat je hiervan vlinders in je buik krijgt?

Over je hele lichaam

Geeft jouw partner je kusjes over je hele lichaam? Dan voelt je vriend of vriendin zich heel erg tot je aangetrokken. Jullie zijn intiem met elkaar en voelen je op je gemak. Oeh la la!
Bron: Grazia