Dit huisdier past het beste bij je sterrenbeeld

Lifestyle
door Benthemaandag, 12 juli 2021 om 15:00
Je wil graag een huisdier, maar weet niet welke. Wat voor dier past er eigenlijk het beste bij jou als persoon? Dit is makkelijk uit te vissen, door te kijken naar je sterrenbeeld. Op basis van eigenschappen die bij jou passen, zijn hier dieren aan verbonden. Ben je net zo avontuurlijk als een hond of betrouwbaar als een kat? Je leest het hier.
Kreeft (21 juni - 22 juli) - Schildpad
Jij bent beschermend en super geduldig. Kreeften kunnen in sommige situaties verlegen en teruggetrokken zijn, maar ales mensen jou beter leren kennen, dan voel je je op je gemak! Je gaat dan ook de beste vriendjes worden met een schildpad in huis, omdat jullie heerlijk chill zijn samen.
Ram (21 maart - 20 april) - Hond
Je bent avontuurlijk en vind het niet erg om in het middelpunt te staan, dat vind je zelfs leuk! Het is dan ook niet zo gek dat een hond perfect bij jou past. Honden houden namelijk ook wel van een uitdaging en wat actie in de tent.
Waterman (20 januari - 19 februari) - Varken
Je hebt veel ruimte nodig en privacy vind je erg belangrijk. Als je iemand eenmaal beter kent, stel je jezelf ook helemaal open. Een varkentje zou dan ook het perfecte huisdier voor jou zijn!
Stier (21 april - 20 mei) - Kat
Het sterrenbeeld Stier is heel betrouwbaar, maar wel erg bezitterig en snel jaloers. Aan wat voor huisdier moet je denken? Juist, een kat. Een kat is het perfecte huisdier voor jou, want jullie lijken ontzettend op elkaar!
Weegschaal (24 september - 23 oktober) - Cavia
Je bent charmant, lief en bent een echte allemansvriend. Cavia's houden er niet van om alleen te zijn en daarom is dit voor jou de perfect match!
Vissen (20 februari - 20maart) - Papegaai
Jij houdt van spiritualiteit, bent fantasierijk en ook een beetje gevoelig. Veel mensen vinden jou een aardige meid, dit komt doordat je zo sympathiek en sociaal bent. Een papegaai is daarom het perfecte huisdier voor jou, omdat ze altijd in een goede bui zijn - en als je geluk hebt, kan je er een beetje mee kletsen!
Schorpioen (24 oktober - 22 november) - Konijn
Is jouw sterrenbeeld Schorpioen? Dan herken je je vast wel in het volgende: Je bent wilskrachtig en vastberaden, je maakt keuzes op basis van je intuïtie en emotie. Ook ben je heel nieuwsgierig net als jouw huisdier: het konijn.
Steenbok (22 december - 19 januari) - Paard
Jij kan je heel goed concentreren en hebt een actieve geest. Daarom past een paard perfect bij jou. Heb je vroeger paardgereden? Pak dit dan weer op. Jullie worden de beste maatjes!
Tweeling (21 mei - 21juni) - Kip
Je verveelt je snel en bent af en toe nogal wispelturig. Het is daarom nogal logisch dat een kip een goede match met jou is. Jullie lopen soms beide als 'kip zonder kop rond'.
Leeuw (23 juli - 23 augustus) - Hamster
Je bent betrouwbaar en je staat erom bekend dat je er altijd voor iedereen bent. Je bent erg trouw, hierdoor is een hamster zeer geschikt als huisdier. Jullie zijn allebei heel erg gesteld op je rust, maar als jullie allebei wakker zijn nemen jullie ook zeker de tijd om lekker te knuffelen.
Maagd (24 augustus - 23 september) - Goudvis
Als Maagd ben je onvoorspelbaar en best moeilijk in te schatten. Confrontaties worden vermeden en je kropt je emoties op. Je matcht dan ook het beste met de goudvis. Net als jij vindt de vis hygiëne heel belangrijk, dus zorg er goed voor!
Boogschutter (23 november - 21 december) - Wandelende tak
Jij bent slim, avontuurlijk, optimistisch en je hebt een goed gevoel voor humor. Ook ben je erg geïnteresseerd in de natuur en in dieren. Het is dan niet meer dan normaal dat een wandelende tak het beste bij je past! Het liefst observeer je die wandelende tak wel uren!
Bron: Girlscene.nl