Weekhoroscoop: Kijk uit Stier, je moet nu even opletten!

Lifestyle
door Benthezondag, 02 mei 2021 om 18:30
Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto? Je leest vandaag alles wat je moet weten voor aankomende week!
Ram 21 maart – 19 april
Het is een perfecte week om je dromen na te jagen! Maak tijd vrij om aan je ideeën te werken en start iets nieuws. Het is top dat je enthousiast bent, maar houd in je achterhoofd dat je geduldig en gefocust moet zijn. You can do this!
Stier 20 april – 20 mei
Je hebt al een paar dagen last van een vervelend onderbuikgevoel. Je kunt er nu niet meer om heen, Stier! Zoek de stilte op, richt je aandacht tot jezelf en de antwoorden komen vanzelf.
Tweelingen 21 mei – 20 juni
Je hebt een drukke week voor de boeg. Ga voor jezelf na wat echt belangrijk is en houd je hieraan vast. Dan kom je er wel!
Kreeft 21 juni – 22 juli
Je zit deze week wat minder in je vel dan normaal. Zoek afleiding door af te spreken met je vrienden en ga ook een keertje naar je ouders! Dan zie je die ook nog is een keer.
Leeuw 23 juli – 22 augustus
Je hebt al een tijdje een oogje op iemand. Ga ervoor en laat diegene zien wat je voor 'm voelt. Het is nu of nooit!
Maagd 23 augustus – 22 september
Richt je deze week op alle nieuwe dingen in je leven. Vergeet het verleden en kijk niet achterom. Focus je op wat er nu is!
Weegschaal 23 september – 22 oktober
Er is een belangrijke vriendschap aan het verwateren. Wacht niet tot de ander iets afspreekt, maar neem zelf initiatief!
Schorpioen 23 oktober – 21 november
Deze week krijg je een geweldige kans. Negeer die niet, maar pak 'm aan! Het brengt misschien een risico met zich mee, maar deze uitdaging krijg niet meer. Go for it!
Boogschutter 22 november – 21 december
Er komt een nieuwe liefde in je leven. Stap uit je comfortzone en knoop een gesprekje aan. Dit kan wel eens iets serieus worden!
Steenbok 22 december – 19 januari
Je hebt geen controle meer over bepaalde zaken, maar probeert dit nog wel te fixen. Laat het los Steenbok, hier word je niet gelukkig van!
Waterman 20 januari – 19 februari
Deze week bots je nogal met je familie, wat uitloopt op een grote ruzie. Wees de volwassene in deze situatie en praat het uit.
Vissen 20 februari – 20 maart
Een meningsverschil met je beste vriendin of lover is niet het einde van de wereld. Het kan zelfs het begin zijn van een nieuw hoofdstuk in jullie leven! Dus, accepteer het, want dit brengt jullie dichter bij elkaar.