Beste sterrenbeelden match voor perfecte relatie

Lijstjes
door Benthezondag, 12 december 2021 om 18:00
Tegenwoordig hoef je potentieel relatiemateriaal niet meer in het echt tegen te komen, want door de komst van datingapps kan jij ook the one vinden. Of er een echte klik is tussen jou en je date wordt meestal pas duidelijk na een paar dates. Maarreh, wist je dat je er ook achter kan komen door middel van zijn of haar sterrenbeeld? Lees snel verder!

Waterman? Leeuw of Schorpioen past het beste bij jou

De Waterman is impulsief en avontuurlijk ingesteld. Een Waterman heeft iemand nodig die ook net zo ongeremd en enthousiast is. De Schorpioen steunt deze crazy ideeën altijd. Ook is dit sterrenbeeld openhartig en zorgt 'ie voor de diepgang die jij zo nodig hebt in een relatie. Ook vult een Waterman met z'n nuchtere, probleemoplossende kijk de Schorpioen goed aan. Een andere goede match voor jou is de Leeuw. Zij hebben namelijk een warme persoonlijkheid en hebben veel zelfvertrouwen. Ook zorgen ze voor veel spontaniteit in een relatie.
Vissen? Kreeft of Stier past perfect bij jou
Vissen durven zich emotioneel helemaal open te stellen in een relatie. Kreeften kunnen heel goed luisteren en kiezen hun woorden zorgvuldig. Ook de Stier is gevoelig. Een lange relatie is dan ook iets wat ze graag willen. Ze zijn toegewijd en zo trouw als een hond. Ook stimuleren Stieren je altijd om het beste uit jezelf te halen.
Ben je een Ram? Boogschutter of Weegschaal past het beste bij je
Rammen zijn koppig en heel spontaan. Jij kan dus wel een beetje balans in je leven gebruiken. Enneh, laat de Weegschaal daar nou super goed in zijn. De Weegschaal kan de Ram tot rust brengen en durft altijd de waarheid te vertellen. Toch is de Booschutter ook een goede match voor een Ram. Zij barsten namelijk net als de Ram van energie.
Stier? Maagd of Kreeft!
Een Stier houdt van stabiliteit en een Maagd is in een relatie heel erg betrokken. Ze passen dan ook goed bij elkaar. Verder is de Kreeft net als de Stier super betrouwbaar. Kreeften vinden het daarnaast heerlijk om rustig aan te doen en hoeven niet elk weekend naar een feestje. Kreeften zijn heel zorgzaam, iets waar de Stierf veel behoefte aan heeft.
Tweelingen? Waterman of Boogschutter past goed bij jou
Tweelingen zijn heel sociaal en hebben veel vrienden. Ze hebben veel interesses en zijn ook graag creatief bezig. Een Waterman past goed bij jou, want zij zijn impulsief en avontuurlijk. Ze weten goed dat zelfstandigheid belangrijk is. Tweelingen en Watermannen passen goed bij elkaar, omdat ze weten dat je apart van elkaar ook leuke dingen moet kunnen doen. Naast de Waterman past een Boogschutter ook goed bij jou. Zij zitten namelijk vol met levenslust en weten van aanpakken.
Kreeft: Schorpioen of Steenbok
Kreeften en Schorpioenen zijn allebei emotioneel en eerlijk. De Schorpioen stopt veel tijd en aandacht in een relatie en geeft je continu een goed gevoel. Ook de Steenbok is een goede match voor een Kreeft. De Steenbok vult jou aan, maar jij vult de Steenbok ook aan. De Kreeft biedt de rust en warmte die de Steenbok nodig heeft.
Leeuw: Waterman of Ram!
Leeuwen hebben bepaalde behoeften in een relatie die de Waterman precies kan voorzien. Ze zijn erg nieuwsgierig en geven veel aandacht aan degenen van wie ze houden. Ook een Ram past goed bij een Leeuw. Rammen barsten namelijk van de energie en hebben veel zelfvertrouwen. Een Ram creëert hierdoor een energieke, spannende en positieve sfeer waar de Leeuw behoefte aan heeft.
Maagd: Vissen of de Steenbok is echt wat voor jou
Maagden nemen zichzelf niet altijd serieus, maar het daarentegen leven wel. Ze zoeken dan ook iemand die hetzelfde in het leven staat als zij. Dezelfde waarden en visie voor de toekomst vinden ze in de Steenbok. Ook Vissen zijn een goede match voor Maagden. Jullie stellen allebei het geluk van de ander voorop, waardoor jullie altijd het beste met elkaar voor hebben.
Ben je een Weegschaal? Ga op zoek naar een Tweelingen of Ram
Als je even niet oplet, word je hart verovert door de charmante Tweelingen. Door de positieve uitstraling van Tweelingen voel je je helemaal op je gemak. Een Ram past ook goed bij jou, want die zorgt ervoor dat jij altijd de beste versie van jezelf bent en jij helpt een Ram weer om de rust te vinden. Ideaal!
Schorpioen: Waterman of Kreeft!
Zoals je zelf al weet: Schorpioenen zijn gevoelig. Je raakt snel overprikkeld en je trekt je snel terug. Een Waterman is intuïtief, weet altijd uit jou te trekken wat je dwarszit en weet jou aan te vullen. Schorpioenen zijn bovendien erg gepassioneerd en bieden diepgang die de Waterman boeit en uitdaagt. Kreeften passen ook goed bij Schorpioenen. Ze zijn standvastig, toegewijd en gevoelig. Jullie liggen elkaar dus heel goed.
Boogschutter: ga op zoek naar een Tweelingen of Ram
De Ram wil net als de Boogschutter er graag op uit om de wereld te ontdekken. Jullie zijn allebei avontuurlijk en niet bang om een risico te nemen. De perfecte match dus! Verder passen Tweelingen ook goed bij de Boogschutter. Ze zijn heel open minder en kunnen overal het mooie van zien. Tweelingen zorgen ervoor dat de Boogschutter niet doorslaat in zijn of haar spontane ideeën en houden hem nuchter.
Ben je een Steenbok? Kreeft of Stier past goed bij jou
Steenbokken en Stieren zijn allebei heel praktisch ingesteld. Ze werken hard voor hun toekomst. Als Steenbok kun jij een Stier motiveren om alles uit zichzelf te halen. Een Stier kan er voor zorgen dat jij niet te veel piekert. Een Kreeft past overigens ook goed bij een Steenbok. Steenbokken hebben zoveel liefde in zich dat jij je genoeg op je gemak voelt op je kwetsbaar op te stellen. Doordat jij eerlijk durft te zijn, heeft jullie relatie veel kans van slagen!
Bron: Grazia