Lil Kleine in handboeien meegenomen naar Spaanse rechtbank

In beelden die Shownieuws wist te laten maken is te zien dat rapper Lil Kleine vanochtend werd meegenomen naar de Spaanse rechtbank. Hij is op de beelden te zien in handboeien.

In de video is te zien dat de artiest handboeien om heeft en op weg is naar de rechtbank. Hij zou zich daar maandagochtend voor de rechter moeten verantwoorden. Ook is een tweede persoon met handboeien om te zien. Wie dat is, was maandagmiddag niet duidelijk.

Als je niet weet waar dit over gaat: Bronnen meldden aan de Privé dat de rapper gisternacht gearresteerd is nadat er een heftige situatie was ontstaan in zijn hotelkamer. Volgens ooggetuigen zou Jaimie, de moeder van Lío Zion (het zoontje van Kleine), in de nacht gewond, bloedend en met kleerscheuren in de lobby van het hotel zijn binnengekomen. De receptioniste zag haar en besloot direct de politie te waarschuwen.

Even later vond de politie Lil Kleine, verstopt in het hotel, en arresteerde hem. Even later bleek dat de kamer van Kleine en Jaimie helemaal vernield was.

Bekijk de beelden waarop Lil Kleine in handboeien te zien is, via deze link.

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer