Love Island-Lisa bevestigt nieuwe relatie met deze Eredivisie voetballer

Lisa van Zuylen kennen we allemaal van haar deelname van Love Island. Hier viel ze voor de charmes van Thijs Bouma, helaas ging het buiten de villa van Love Island niet zoals ze gehoopt hadden. Hierom zette ze er een punt achter de relatie.

Inmiddels heeft Lisa haar hart verloren aan een Eredivisie-voetballer. Ze ze is tot over haar oren verliefd.

Nieuwe vlam

Super leuk nieuws! Sinds kort heeft Lisa een nieuwe vlam. Zijn naam is Koen Blommestijn en hij is een 22-jarige Amstelvener die professioneel voetbalt voor FC Volendam. Tijdens zijn wedstrijd afgelopen week scoorde hij. Hierna maakte hij vervolgens super cute een hartje met zijn handen en een kusje uitblies richting Lisa. Zij zat lekker op de tribune te kijken naar haar nieuwe hunk. Hoe mega schattig!? ☺️

Wie is de nieuwe vlam?

Natuurlijk is het duidelijk dat Lisa helemaal in de wolken is door haar nieuwe vriendje Koen. Wie wil nou niet een knappe voetballer als vriendje?! Hij heeft ook nog in de jeugdopleiding van Ajax gespeeld en 1 van de beste spitsen daar was. Natuurlijk gaat het niet alleen over voetbal. Het aller belangrijkste is dat hij een leuk, lief en een super goed vriendje is voor de Lisa.

Een zwak?

Lisa lijkt wel te houden van voetballers. Haar ex-vriendje uit Love Island is Thijs Bouma. Hij was namelijk ook een ex prof voetballer. Thijs speelde namelijk in de jeugd van FC Twente en stroomde daarna door naar onder andere VfL Osnabrück, Almere City FC en De Graafschap. Inmiddels is hij gestopt en is hij verder gegaan in de modellen wereld.

Bron: fem-fem.nl

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer