‘Maan helemaal afgekraakt door S10 tijdens auditie Eurovisie Songfestival’

Het Eurovisie Songfestival is het moment om te kunnen shinen voor artiesten. Gisteren werd het heugelijke nieuws bekend dat S10 namens Nederland in 2022 naar het Songfestival wordt gestuurd! Tijdens de audities zou er tussen de concurrenten onderling gedoe zijn geweest…

Auditie

Het is een grote eer om te mogen zingen tijdens het Songfestival. Er zijn ontzettend veel Nederlandse artiesten die dat zouden willen doen, maar eerst moeten ze nog wel op auditie. Rond die periode wordt er al veel gespeculeerd over wie ons land mag vertegenwoordigen. 

Awkward

Veel mensen dachten dat het Maan zou zijn. RTL Boulevard vroeg namelijk aan haar of zij het was, maar daar reageerde de zangeres nogal awkward op. Bekijk zelf maar:

Afgekraakt

Uiteindelijk blijkt het Maan dus niet te zijn, maar S10. Het blijkt dus dat Maan wel auditie heeft gedaan. Ze is het alleen niet geworden. De roddelpagina Juice Channel vermoedt dat de zangeres daarom zo ongemakkelijk reageerde in het interview. Volgens meerdere bronnen zou S10 zelfs een week geleden Maan hebben afgekraakt en haar Songfestival-nummer ‘duf’ hebben genoemd. OMG!

Bron: Instagram @juicechannel_ / Beeld: @maan.de.st

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer