Maans reactie op deelname Tony aan The Bachelor

Gisteren werd bekend gemaakt dat er een nieuw seizoen van The Bachelor komt met niemand minder dan Tony Junior. Nadat Tony en Maan liefdevol uit elkaar zijn gegaan (hier heeft Maan ook een liedje over uitgebracht), is er geen nieuwe liefde meer in zijn leven gekomen.

Ondanks dat zijn deelname voor veel realityliefhebbers als een verassing kwam, was Maan al wat langer op de hoogte van het nieuws. De twee zetten een jaar geleden een punt achter hun relatie maar hebben nog steeds een hele goede band. Daarom bracht Tony haar ook op de hoogte van zijn deelname aan het datingsprograma. “Ze moest er eigenlijk wel om lachen”, vertelt Tony over Maan haar reactie.

“Ze vond het ook wel een beetje heftig. Maar al heel snel zei ze: ik gun jou alles. Ik hoop dat mensen de Tony zien die ik drie jaar heb meegemaakt”, gaat hij verder. Hij hoopt met zijn deelname om de vrouw te vinden met wie hij honderd kan worden.

Dat zijn zoektocht naar de liefde gefilmd wordt, vindt hij geen probleem. “Als er nu een meisje achterop mijn scooter zit, wordt er ook al over geschreven. Als diegene niet bekend is, zijn mensen er ook nieuwsgierig naar. Het gaat mij er gewoon om dat ik iemand vind die ik tof vind en met wie ik oud kan worden. En of dat nou in de schijnwerpers is of niet: I don’t care”, vertelt hij tegen RTL Boulevard.

Bron: Grazia, Beeld: Instagram.

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer