MAFS Rein onthult wat er nep is aan de datingserie

Rein van Married at First Sight vertelt in de Shownieuws Podcast wat er allemaal nep is aan het programma. Het leek een goede match te zijn tussen hem en Danny, maar uiteindelijk ging het toch mis.

Hij heeft geen spijt van zijn deelname en zou zo weer meedoen. “Het was geen drama, maar er gebeurt wel veel in een korte tijd. Er staat een goed team achter het programma. Er wordt wel een hoop geknipt en geplakt, waarbij ik soms dacht: ‘Oei, dat is niet helemaal handig geweest.’”

Door het knippen en plakken leek het soms alsof hij geen emoties of gevoelens had. Rein vindt ook dat hij is neergezet als iemand die heel kritisch en grappend is over het luxeleventje van Danny. “Bij het eindgesprek had ik toegegeven dat ik echt wel gevoelens voor Danny had. Maar door het knippen en plakken zag je alleen maar een paar lompe opmerkingen van mij. En bij de bruiloft zag je alleen mijn opmerking over het kapsel van Danny, terwijl we een halfuur op die trap hadden gezeten en over van alles en nog wat hebben gehad.”

“En dan wordt het nu gemonteerd alsof Danny door die opmerking met tranen buiten stond”, gaat hij verder. Maar hij stond niet te huilen om die opmerking, er vond namelijk een vervelend incident plaats op de bruiloft. Tijdens het taartmoment had het nichtje van Danny namelijk kokend water over zich heen gekregen.

Bron: LoveReality, Beeld: Instagram.

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer