Management reageert op KellyMexy na ‘overschrijdend gedrag’

Er is een grote ruzie gaande op TikTok. TikTokker Thalia Sam is erachter gekomen dat haar vriendje met iemand anders heeft gezoend. En niet zomaar iemand, maar met de bekende TikTokker KellyMexy die stukken ouder is. Haar management heeft zojuist een statement naar buiten gebracht.

“Wanneer je die ene volwassen vrouwelijke TikTokker echt leuk vond, maar ze vervolgens je vriend probeert te regelen die minderjarig is”, schrijft Thalia bij haar filmpjes op TikTok. Ze benoemt niet letterlijk dat het om KellyMexy gaat, maar vanwege bepaalde woordkeuzes is dat wel duidelijk.

Gezoend

Blijkbaar heeft Kelly met het 17-jarige vriendje van Thalia gezoend op het terras. De video’s van Thalia zijn viral gegaan en iedereen heeft er zo zijn mening over. Maar de meeste meningen zijn toch echt wel hetzelfde: ze vinden het niet kunnen van Kelly en hadden het ook niet van haar verwacht. De TikTok’ster heeft inmiddels haar reacties op de app uitgezet vanwege de haatberichten.

Reactie

Het management van Kelly, For You Agency, heeft nu ook gereageerd. “Wij hebben begrepen dat een van onze creators op dit moment betrokken is in een situatie die we serieus nemen. Wij hebben contact met de betrokkenen aan onze kant en willen jullie laten weten dat op dit moment onze aandacht hier op ligt”, aldus het management.

Beeld: Instagram @kellymexy

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer