Manager Tinder Swindler doet opmerkelijke onthulling over hem

Iedereen heeft het over Simon Leviev, beter bekend als oplichter in The Tinder Swindler. De meeste mensen vinden hem gestoord, maar niet iedereen. Volgens zijn nieuwe manager Gina Rodriguez is zijn kant van het verhaal nog helemaal niet vertelt.

Onbeantwoord

Kijkers van de Tinder Swindler hebben de documentaire met open mond zitten kijken, maar Gina raakte juist geïntrigeerd door het verhaal. “Ik had veel onbeantwoorde vragen. Ik was benieuwd naar Simons kant van het verhaal, aangezien dat niet aan bod kwam in de docu”, laat ze weten aan LADbible.

Manager

Ze besloot om hem een berichtje te sturen en diezelfde dag nam hij haar nog aan als manager. Zij laat weten dat Simon ‘bewijsmateriaal heeft dat zijn onschuld zal bewijzen’. En daar wil hij dan ook zeker nog iets mee doen: “Hij kijkt ernaar uit om zijn naam te zuiveren en zijn deel van het verhaal te vertellen”, laat ze weten.

Eerder deze week werd bekend dat hij wil doorbreken in Hollywood. “We zijn momenteel in gesprek voor verschillende tv-projecten en er is heel veel interesse”, vertelt zijn manager.

Bron: FunX

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer