Martin Garrix ging tijdens relatie vreemd met deze twee supersterren

De juicechannels hebben vandaag een nieuw slachtoffer gekozen, en het is misschien wel de meest geliefde Nederlandse superster die we hebben: Martin Garrix. Op internet gaan er namelijk flink wat wilde verhalen rond over de bekende DJ.

En er komen wat namen voorbij die we nooit hadden verwacht!

Voor optredens

De juicechannels, die hun informatie baseren op ingestuurde verhalen van mensen die zeggen Martin Garrix kennen of te hebben gezien, zeggen namelijk dat de DJ voor elk optreden escorts zou inhuren om hem te ‘bevredigen’. Hij zou namelijk seksverslaafd zijn en dit voor elk optreden ‘nodig’ hebben.

Vreemdgaan

Tijdens zijn relatie met model Charelle Schriek, zou hij herhaaldelijk vreemd zijn gegaan, aldus bronnen. Het koppel ging na drie jaar uit elkaar. Maar we weten ook met wíe hij vreemd zou zijn gegaan. En dat is niet niks!

Zo zou hij namelijk het heel gezellig zou hebben met internationale superster Dua Lipa. Dit zou tijdens zijn relatie zijn gebeurd. Hij zou niet alleen met Dua, maar ook met andere random meiden zijn gegaan.

Martin Garrix betrapt op de wc

Daarnaast zou de dj het tijdens een show op party eiland Ibiza ook gedaan hebben met een andere bekendheid: Paris Hilton.

Juicechannel: “Zo hebben wij ook een bron gesproken die tot een aantal jaar geleden regelmatig op dezelfde feestjes aanwezig was als Martin Garrix,” beginnen ze.

Het avontuurtje zou gebeurd zijn tijdens een show bij club Ushuaïa, waar Paris Hilton regelmatig optreedt. Martin zou zijn kans gepakt hebben om er een projectje van te maken: “Onze bron zag namelijk Paris Hilton verwilderd uit de wc komen en even later volgde Martin Garrix.”

Volgens de bron die ze zag had hij tijdens dit avontuurtje ook nog een relatie met Charelle. “Aan het eind van de avond zat onze bron samen met de twee in de taxi en daar gingen ze nog even vrolijk open en bloot door met elkaar.”

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer