Mbappé zou nu al vreemdgaan op Rose Bertram, screenshots gelekt

Rose Bertram bevestigde onlangs dat haar relatie met Gregory van der Wiel na acht jaar is stukgelopen. Inmiddels lijkt ze weer open te staan voor andere mannen. Ze zou namelijk aan het daten zijn met voetballer Kylian Mbappé. Maar hij lijkt het allemaal niet zo serieus te nemen…

De influencer lijkt goed te genieten van haar vrijgezellenleven en is volgens verschillende juicekanalen aan het daten met Kylian. Zo zou ze zelfs naar hem toegevlogen zijn!

Sportaccount

Het klinkt al vrij serieus tussen hen, maar of Kylian daar ook zo in staat is nog maar de vraag. Volgens Juicechannel zou hij nu al op Rose vreemdgaan. “Het lijkt erop dat Kylian ook nog interesse heeft in andere dames. Een sportaccount in het buitenland deelde deze foto van een model met een shirtje van Kylian aan. Hij is wel erg nieuwsgierig wie deze dame is”, schrijft het kanaal in hun Stories.

Interesse

De voetballer heeft deze week namelijk aan de eigenaar van het account gevraagd wie deze dame in zijn shirtje is. De eigenaar reageert vervolgens dat zij al een vriend heeft… Bekijk de screenshot hieronder!

Bron: Juicechannel / Beeld: Instagram @rosebertram

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer