Meer heftige juice over vreemdgaan vriend Emma Heesters

Emma Heesters en haar vriend Wesley houden de gemoederen flink bezig. Volgens verschillende juicekanalen zou hij namelijk vreemdgaan. Yvonne Coldeweijer onthult dat hij tijdens zijn vakantie naar Ibiza weer de mist in is gegaan.

Emma en Wesley zijn samen op vakantie gegaan naar de Malediven. De zangeres plaatste een zonnig kiekje van hen samen op Instagram en zette daaronder een infinity teken. Het lijkt erop dat ze hiermee wil laten zien dat ze helemaal in love zijn.

Ibiza

Een week later vloog hij naar Ibiza voor een vakantie met zijn vrienden. Volgens Yvonne verbleven ze in een villa en Wesley nam daar elke avond een andere dame mee naar huis. “Volgens een bron heeft hij een avond een meisje meegenomen, haar naar buiten gebracht, om zich terug bij binnenkomst meteen op een andere meid te richten. Deze kent geen schaamte”, schrijft ze op Instagram.

Datingapp

Vervolgens krijgt Yvonne ook een ander opmerkelijk bericht binnen. “Ik matchte met hem op Raya – ik wist niet dat hij een relatie had – en hij stuurde mij het eerste bericht. Toen klikte ik op zijn Instagram en zag ik dat hij met Emma is. Ik confronteerde hem en hij blokkeerde mij meteen”, vertelt de dame. Heftig!

Bron: Yvonne Coldewijer / Beeld: Instagram @emmaheesters

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer