Meer informatie over ‘vreemdgaan’ van Mikky op Frenkie

Eerder deze maand werd bekend dat Mikky Kiemeney niet altijd trouw blijft aan `haar vriend Frenkie de Jong. Er kwamen wat juicy details naar boven drijven. Meerdere vriendinnen van Mikky hebben aan Juice Channel toegegeven dat hun vriendinnetje een aantal keer is vreemdgegaan in haar relatie met Frenkie. Ai!

Hoewel Frenkie en Mikky al samen zijn sinds hun schooltijd en het erop lijkt dat zij een droomrelatie hebben, lijkt het toch heel anders in elkaar te zitten. ‘Vriendinnen’ van Mikky hebben meerdere woorden uitgewisseld met de Instagrampagina Juice Channel. Uit deze gesprekken blijkt dat de voetbalvrouw in Nederland meerdere keren vreemd is gegaan.

Voor het geld

In een YouTube-video van Juice Channel wordt het onderwerp aangekaart en wordt alles duidelijker. Nog niet zo lang geleden was er een afterparty waar veel voetballers waren, waaronder Frenkie. Hoewel de andere mannen vol voor de vrouwen gingen, hield Frenkie zich rustig. Na dit gedeelde nieuws door Juice Channel kreeg de Instagrampagina ineens zo’n honderd DM’s binnen over zijn vriendin Mikky, waaronder haar vriendinnen en familieleden. Zo zijn een aantal juicy details naar boven gekomen. Tijdens carnaval zou ze gezoend hebben met andere jongens. Het lijkt erop dat Frenkie dit weet en ze zijn ook een keertje uit elkaar geweest. Hierna hebben ze het uitgepraat, maar de voetballer weet niet dat `zijn vriendin af en toe nog steeds met een ander zoent. Maarreh, wat is nu de gedachte hierachter? Het schijnt dat Mikky alleen maar een relatie heeft met Frenkie voor het geld. Ook zou ze in het begin hebben getwijfeld over twee personen. Toen Frenkie groter werd, heeft ze voor hem gekozen.

Bron: YouTube Juice Channel

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer