Meisje met “visioen” voorspelt dat Monica Robbert verlaat voor jongen met tintje

Het lijkt wel dat elke dag zich meer mensen gaan bemoeien met de relatie van Monica Geuze met haar vriend Robbert Kroese. We wisten dat het mensen online (en offline) bezighoudt maar een bericht zoals deze hadden we nog niet eerder gezien.

Een meisje voorspelt namelijk wat er volgens haar gaat gebeuren in de relatie tussen de twee!

Visioenen

De dame, die ervoor kiest om haar voorspelling anoniem te doen in een Facebook groep, zegt dat ze soms visioenen krijgt. Haar laatste visioen ging over Monica Geuze: “Ik heb laatste tijd visioen gekregen over Monica Geuze dat zij uitelkaar gaat met haar huidige vriend. En ze zal met een buitenlandse jongen nemen met een tintje.”

Light skin

Ze gaat verder: “Ik zie een afrikaans jongen naast haar.. Light skin. Kan een marokkaan zijn of een halfbloedje afrikaans.” Ook laat ze weten dat ze voelt dat Monica twijfelt aan haar relatie:

“Voel ook dat Monica Geuze twijfelt over haar relatie met haar huidige vriend en wilt liever toch voor een donker man gaan omdat hun toch wat meer levendiger zijn in het leven en in bed.
En dat zal niet lang duren dat ze nieuwe vriendje krijgt.. binnenkort dus.”

Zou dit kloppen?

We nemen dit maar even met een flinke dosis korreltjes zout, want het lijkt ons niet echt dat deze random meid in een Facebook groep gelijk heeft. Maar wie weet..? We wachten het af!

Bekijk haar hele bericht hieronder.

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer