Melle Schram datet met déze bekende TikTok-ster

Melle Schram zat in de razendpopulaire jongensgroep Spaze en heeft daar veel meidenfans aan overgehouden. We hebben alleen treurig nieuws voor zijn fans, want het ziet ernaar uit dat hij aan het daten is met deze TikTok-ster!

Melle plaatste een maandje geleden een video op YouTube waarin hij onthult of hij een vriendin heeft. “Op dit moment ben ik single”, vertelt hij. Daarna vertelt hij wel dat ‘ie in het verleden twee hele leuke vriendinnen heeft gehad. Maar deze TikTok lijkt het tegendeel te bewijzen.

Falling in love

TikTok-gebruiker @zusje plaatste een video met het liedje Substance. Op de video zie je haar in een auto zitten met Melle. Bij het stukje waar ‘falling in love’ wordt gezongen, zie je haar dichter naar hem toe gaan en omhelst ze hem. De twee zien er gelukkig uit en het lijkt wel alsof ze aan het daten zijn.

Blije fans

In de comments schrijft ze: “Nogsteeds gewoon vrienden jongens”. Toch lijken fans het wel een match te vinden. Zo schrijft iemand: “Ik heb zolang gewacht op dit”. En iemand anders schrijft: “Als iemand je zo aankijkt zoals hem, dan heb je het echt gemaakt.”

TikTok

Zusje is een Nederlandse TikTokker die in korte tijd heel populair is geworden. Ze heeft 80 duizend volgers en plaatst dagelijks video’s over grappige dingen. Vinden jullie het een match?

@zusje hehehhe @melleschram_ #fy ♬ Substance – 03 Greedo

Beeld: Instagram @melleschram

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer