Mensen zien “duidelijk” cosmetische ingreep op nieuwe foto van Maan

Geroezemoes in de celeb-wereld: zangeres Maan de Steenwinkel krijgt beschuldigingen naar haar hoofd geslingerd dat ze haar lippen heeft laten opspuiten. Dit alles begon toen ze een selfie deelde waarop haar volle lippen flink de aandacht trokken.

Wij hebben de sappige details voor je, dus lees snel verder!

Een nieuwe look…

Het begon allemaal met een nieuwe selfie die Maan had gepost. De foto trok niet alleen aandacht vanwege haar nieuwe kapsel, dat overladen werd met positieve reacties zoals “Staat echt super bij jou” en “Knappe, staat je zo goed!”. Maar het waren niet haar haren die de echte buzz veroorzaakten…

…en plotselinge aandacht voor de lippen

Onder de foto begonnen volgers vragen te stellen over Maan’s lippen. “Lippen laten opspuiten? Jammer, jammer, jammer,” schreef een volger. Een ander vroeg nog directer: “Kan je eerlijk zijn en zeg maar waarom sinds ben je bekend geworden hoeveel plastic chirurg aan je lichaam gedaan want je bent bijna onherkenbaar. Het is jammer genoeg veel jongeren nemen je als voorbeeld.”

Maan reageert!

Natuurlijk liet Maan de beschuldigingen niet over haar kant gaan. Ze reageerde op de vraag van een volger, die de letters ‘elf’ in zijn gebruikersnaam had staan, met een simpel: “Nee, Elf”. Het is duidelijk: Maan ontkent dat ze haar lippen heeft laten opspuiten.

Het blijft afwachten of de geruchten hiermee de kop in zijn gedrukt, of dat de roddel nog een staartje krijgt. We houden je in ieder geval op de hoogte van de laatste developments in deze juicy saga!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Nederlandse celebrities en influencers? Volg ons dan op Instagram (@verraderlijk), TikTok (@verraderlijk.nl) en YouTube (@verraderlijk)!

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer