‘Mijn vriend kreunt zijn eigen naam in de slaapkamer en ik vind het verschrikkelijk’

Op Reddit heeft een vrouw een nog al awkward dilemma gedeeld. Ze heeft dringend advies nodig, omdat ze zelf niet meer weet wat ze met de situatie aan moet. Je leest het verhaal hieronder.

Reddit verhaal

“Mijn vriend is echt extreem ijdel tijdens de seks en ik vind het eigenlijk heel onaantrekkelijk. Moet ik het gewoon aanvaarden? In het echt leven is hij vrij bescheiden, maar zodra we seks hebben verandert hij compleet. Tijdens de dag zal je hem nooit horen opscheppen over zijn looks, maar in de slaapkamer is hij een arrogante, egocentrische prins.”

“Wanneer hij tijdens de seks bijvoorbeeld diep in mijn ogen kijkt dan is dat 90% van de tijd om naar zijn eigen reflectie te kijken en hij zegt er dan ook iets over. Ik maak helaas echt geen grapje. Wat ik echter veruit het ergste vindt, is dat hij zijn eigen naam kreunt tijdens de seks. Zo vraagt hij altijd dat ik al kreunend zijn naam wil zeggen en daar heb ik geen problemen mee.”

“Hij kreunt echter ook constant zijn eigen naam. Vooral wanneer hij klaarkomt, roept hij luidkeels zijn naam. De dirty talk gaat ook altijd over hoe geweldig hij zichzelf vindt en hoe knap hij is. Hij geeft zichzelf dan ook vaak complimenten. Daarnaast heeft hij ook het liefste seks voor een spiegel.”

Ik ga zelfs nog verder. Hij heeft zijn penis laten namaken in een gietvorm en hij wil dat we die fake soldaat van hem ook vaak gebruiken tijdens de seks. Niet alleen voor mij trouwens, maar ik heb deze ook al bij hem naar binnen moeten brengen. Ik hoor dan ook maar al te vaak hoe ‘perfect’ zijn penis is.”

Reacties

Het verhaal gaat helemaal viral op Reddit. “Mijn vraag, hoe kan je in godsnaam altijd serieus blijven zonder hem spontaan uit te lachen?”, vraagt een lezer. “Serieus, ik moest zelf ontzettend hard lachen met jouw verhaal. Ik kan me niet voorstellen dat je bij zo een narcist wil blijven”, comment iemand anders. Wat zou jij doen in haar situatie?

Bron: Clint / Beeld: Unsplash

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer