Déze schoenen vinden mannen het aantrekkelijkst bij vrouwen

Fashion
vrijdag, 30 september 2022 om 19:00
schoenen 1
Heb je een date of wil je graag indruk maken op een man? Dan wil je er natuurlijk op het best uitzien. Het draait natuurlijk om het innerlijk, maar de juiste schoenen kunnen mannen misschien nét iets enthousiaster maken.
Hieronder lees je welke schoenen mannen aantrekkelijk vinden bij vrouwen.

Schoenenkeuze

Je schoenenkeuze is belangrijker dan je misschien denkt. Uiteraard moet je wel dragen wat je zelf ook leuk vindt. Als je echt indruk wilt maken op een man kun je het beste een aantal schoenen in de kast laten staan óf gewoon meteen weggooien. Mannen kijken ook naar het uiterlijk en daar hoort ook kleding- en schoenkeuze bij.
schoenen 683x1024
Lees snel verder op de volgende pagina!
Lees snel verder op deze pagina!

Aantrekkelijk

Mannen hebben wel voorkeur als het gaat om de schoenenkeuze van de vrouw. Maar welke schoenen kun je dan het beste aantrekken? We hebben goed nieuws! f je nou behoort tot team casual of tot team over the top : je kunt wat schoenen betreft altijd dichtbij jezelf blijven. Mannen waarderen namelijk hoge hakken, maar ook een paar casual sneakers.

Hakken

Met een mooi paar hakken kan je niet fout zitten, maar gelukkig begrijpen mannen dat we daar niet een hele dag op kunnen staan. Een leuk paar sneakers waarderen ze daarom ook.
hakken 683x1024
Bron: Fem-Fem | Beeld: Pexels