Dit zijn de nieuwste schoenen trends voor deze winter

Fashion
door Verraderlijkzaterdag, 16 november 2019 om 13:02
Helaas... De zomer en herfst zijn gekomen en gegaan. En we hebben echt genoten van het lekkere weer! Maar deze komende weken is wanneer het weer echt slechter wordt. Maar alleen omdat je het constant ijskoud hebt en en de ijzige wind praktisch door je heen snijdt, wil nog niet zeggen dat je er niet stijlvol uit kunt zien.
Voeg wat felle kleuren en nieuwe silhouetten toe aan je wintergarderobe met deze leuke schoen- en laarstrends. Sommige zijn praktisch en andere niet zo, maar je krijgt gegarandeerd alle complimenten als je naar buiten gaat.

Combat Boots

Probeer een stoere look met de It-schoen van dit seizoen, ook wel combat boots genoemd. Het is het perfecte detail om toe te voegen aan elke wintergarderobe.
image 9 1024x684

Vierkante-teen laarzen

Deze trend zal niet iedereen bevallen. Weg met de puntige laarsjes, en maak plaats voor laarzen met stompe voorkanten. Wij verzinnen de trends ook niet!

Knie-hoge laarzen

Geen enkele andere schoen laat je er meer gepolijst uitzien dan dit silhouet.
image 10 746x1024

Lage- en ultra lage laarsjes

Het is nou eenmaal winter, dus je moet je voeten warm houden. En dat doe je door laarzen. Maar je kan deze winter ook een ultra lage laars proberen, zoals hieronder rechts op de foto.
image 11 1024x574
Let's rock this winter!