Helemaal in: de hoodie! Draag 'm net zoals Hailey Bieber

Fashion
door Benthe
dinsdag, 07 september 2021 om 18:00
Nu we steeds meer het 'normale' leven terugkrijgen zou je denken dat we dan ook weer in normale kleding moeten rondlopen. Think again, want de comfortabele hoodie is helemaal in dit najaar. Yes, jij kan zeker comfortabel naar je werk of naar school, want als we ons á la Hailey Bieber kleden moet het helemaal goed komen. Miss Bieber wordt namelijk vaak gespot in stylish outfits met een hoodie, waarin je helemaal geen huispak vibe afgeeft. Kijk goed naar de volgende looks en kopiëren maar!
Wat zouden wij toch graag onze kledingkast willen ruilen met Hailey Bieber. Deze vrouw ziet er altijd zo goed uit, dat we er jaloers van worden. No more, want eigenlijk is het super easy om haar looks te kopiëren. De items liggen bijna voor het oprapen!
Chic zwart

Als er een kleur is waar de vrouw van Justin Bieber vaak in wordt gespot, is het wel zwart. Deze zwarte hoodie shop je hier en combineer je met een faux leren broek en een blazer.
Heerlijk casual

De hoodie zo casual stijlen zonder dat het lijkt alsof je net uit bed komt: het is een makkie en Hailey Bieber doet het je voor. Rock de look met deze gave hoodie en oversized jacket. Geef wat meer spice aan de outfit met een felgekleurde tas en mega `zonnebril. You go girl!
Lekker relaxed

Als je even helemaal geen zin hebt om een outfit in elkaar te flansen, maar er toch geweldig uit wil zien, is dit de perfecte look. Alles wat je nodig hebt: een witte hoodie en een lekker joggingbroekje. Et voilá, you're done!
Bron: Elle.nl