Moeder André Hazes klapt uit school over relatie André en Monique

In een openhartig interview met RTL Boulevard heeft Rachel Hazes, de moeder van André Hazes jr. en weduwe van André Hazes sr. een aantal uitspraken gedaan over beide André’s en andere dingen. Opmerkelijk is voornamelijk wat ze te zeggen heeft over de ex relatie van haar zoon André met Monique Westenberg. Lees mee.

Rachel vertelt openhartig over de breuk tussen André (27) en Monique (43). Ze maakte flink duidelijk dat één ding haar voornamelijk niet lekker zat: het grote leeftijdsverschil. “Tuurlijk begreep ik dat André Monique een mooie vrouw vond’, begint Rachel. “Maar ik had gewoon moeite met: mijn zoon is 20, en zij is 37.”

Maar zo moeder, zo zoon, zou je kunnen zeggen. Want ook Rachel scheelde negentien jaar met haar overleden man, volkszanger André Hazes (sr.). Dat zij en haar man negentien jaar scheelden is volgens haar geen reden om er niets over te mogen zeggen. “Juist dáárom kan ik uitleggen hoe ík het zie.”

Een aantal weken geleden maakten André en Monique ineens halsoverkop bekend de relatie te hebben stopgezet, na een ruzie op vakantie. Niet veel later bleek dat André het erg gezellig had met zijn inmiddels nieuwe vriendin, Sarah van Soelen.

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer