Monica en Kaj onthullen bizar nieuw element in Temptation Island

Temptation Island-fans opgelet: het nieuwe seizoen van de ultieme relatietest begint morgen. Nog een nachtje slapen tot het zover is, maar Monica Geuze en Kaj Gorgels verklappen alvast een nieuw element in het programma!

We hebben al kennis kunnen maken met de deelnemende koppels van het nieuwe seizoen én de verleiders. Maar wat kunnen we dit seizoen eigenlijk allemaal verwachten? Monica Geuze geeft alvast een tipje van de sluier!

Verwachten

“Eigenlijk denk ik dat je kan verwachten wat je precies níét verwacht”, vertelt presentatrice Monica tegen AD. “Als je de koppels ziet, vul je al een beetje in van ‘dit en dit gaat zo lopen’ en ‘o ja, hij gaat zich zo gedragen’.. Maar precies het tegenovergestelde gaat gebeuren.” 

Verrassingen

Mede presentator Kaj bevestigt dat het een seizoen gaat worden vol verrassingen. “Én, er zitten ook een aantal nieuwe elementen in. Er kan dit jaar een koppel eerder naar huis. Of niet. We hebben namelijk te maken met de ‘swing of love’ dit jaar.”

Schommel

Monica legt uit wat dat precies inhoudt: “Het is een schommel. Eén iemand krijgt dit seizoen de kans om eerder weg te gaan, zonder de wetenschap of je partner ook gaat. Dus het zou kunnen dat je dan in je eentje achterblijft.” OMG! Kunnen jullie ook niet meer wachten?

Bron: Love Reality / Beeld: Instagram @monicageuze

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer