Monica Geuze eindelijk open over haar tweede kinderwens

Monica Geuze heeft een mooi gezinnetje met Zara-Lizzy en vriendlief Robbert. Hoewel er eerst nog geruchten rondgingen dat het uit zou zijn, gaat het juist hartstikke goed met Monica en haar lover. In een gesprek met Grazia onthult ze of ze nog een tweede kindje zou willen.

Het ging een tijdje niet zo goed met de vlogger. Ze zat niet lekker in haar vel en het voelde alsof haar wereld kwam stil te staan door de coronapandemie. Ze vertelt openhartig dat ze in therapie is gegaan. “Ik worstelde vooral met het feit dat ik geen controle heb over het plannen van mijn leven. Daar kan ik onrustig en gefrustreerd van worden, omdat ik geen grip heb op hoe het leven loopt”, legt ze uit.

Tweede kindje

Een van de dingen die haar deze periode flink bezighoudt, is of zij nog een tweede kindje zou willen. “Moet ik pas op mijn vijfendertigste aan een tweede beginnen? Wil ik dat ik straks twee kinderen heb die erg ver uit elkaar liggen qua leeftijd of wil ik dat juist niet? Of wil ik helemaal geen tweede?” vraagt ze zich af. “Op dit moment ben ik zo ontzettend druk met werk dat ik niet zou weten hoe het moet reilen en zeilen met twee kids thuis. Er moet echt een moment komen dat ik in rustiger vaarwater zit en er ruimte voor is.”

Lockdown

Achteraf gezien was het slim geweest om tijdens de coronacrisis in verwachting te raken van een tweede kindje, zo laat ze weten. “Idealiter zou het fantastisch geweest zijn om zwanger te zijn tijdens de lockdown, te bevallen en in alle rust de kraamtijd te beleven. Dan had ik nu alweer een kind van anderhalf rondlopen, maar die tijd zijn we inmiddels voorbij. Dan denk ik: wat nu?”

Bron: Grazia / Beeld: Instagram @monicageuze

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer