Monica Geuze heeft op haar kop gekregen door Temptation Island-productie

Deze week waren er beelden uitgelekt van de eerste Temptation Island-koppels. Dit betekent dat de opnames inmiddels in volle gang zijn. Monica geeft in haar serie Like Monica alvast een exclusief kijkje achter de schermen van het reality-programma.

In haar serie vertelt Monica dat ze wel eens op haar vingers is getikt omdat ze te veel pailletten droeg. Dit is namelijk streng verboden. “Het moet een beetje casual-chic. Het was té veel en de dresscode van Temptation is nu meer zomers, vooral niet too much en weinig pailletten en glitter”, legt Monica uit. “Kijk, als je co-host in een linnen hemd zit en jij vol in de pailletten zit alsof je De Toppers gaat doen dit jaar, dan steekt dat net een beetje af. Maar het is wel leuker om slecht nieuws te brengen in een mooie jurk dan een vuilniszak.”

Verder laat ze weten wat ze ervan vindt dat ze het programma niet meer presenteert met haar beste vriend Kaj Gorgels: “Ik vond het ontzettend jammer dat ik het niet langer met Kaj ging doen. Dus ik had wel een beetje zoiets van: oké, hoe gaat het zijn met iemand anders? Maar het valt me echt 100.000 procent mee. Ik heb er eigenlijk alleen nog maar meer zin in. Laat het seizoen maar beginnen!”

Beeld: Instagram @monicageuze / Bron: lovereality.nl

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer