Monica Geuze onthult welke cosmetische ingrepen ze heeft gehad

Dat Monica Geuze een beauty is, kunnen we allemaal zien. Toch is de presentatrice best onzeker en gaat ze tegenwoordig niet meer zonder make-up de deur uit. Voorheen heeft Monica een aantal cosmetische ingrepen gehad. In een openhartig gesprek met LINDA. vertelt ze er alles over.

Monica maakt al een eeuwigheid video’s op het platform YouTube. In haar eerdere vlogs was ze vaak te zien zonder enige make-up op. Toen ze vervelende opmerkingen kreeg over haar natural face, was ze hier dan ook klaar mee. ”Op Instagram zag ik een onopgemaakt foto van mezelf voorbij komen. ‘Hier wil je toch niet naast wakker worden?’, stond er onder de foto. Veel jonge meiden hebben het toen voor me opgenomen, wat ik heel lief vond.” Inmiddels vindt Monica zich niet meer mooi zonder make-up en durft ze ook niet meer natural de deur uit. ”Ik weet precies hoe ik het moet gebruiken om er beter uit te zien. Al is het alleen een beetje concealer en highlighter, alles wordt er net iets sprankelende van.”

Weg met die fillers

Vanaf dat Monica negentien werd, begon ze met het laten zetten van fillers. ”Ik heb ze in mijn kaaklijn, neus, jukbeenderen en lippen gehad.” Een tijdje geleden heeft de presentatrice de fillers uit haar lippen laten halen. ”Als blijkt dat het me niet super gelukkig maakt, dan houd ik er meteen mee op,” legt ze uit. Momenteel vindt Monica haar mond een stuk mooier – en vooral natuurlijker – dan toen.

Bron: Love & Reality

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer