Monica Geuze reageert op kritiek na afleveringen De Slimste Mens

Monica Geuze was vorige week een aantal keer te zien in het programma De Slimste Mens. De YouTube-ster wist ondanks de grote verbazing van velen kijkers de volgende ronde van de spelshow te halen, maar kon wel op veel kritiek rekenen. Ze reageert nu op al deze negatieve reacties.

“Het heet De Slimste Mens. Wie niet intelligent is, moet sluw zijn misschien”, stelt Monica, die maar liefst drie afleveringen in de show bleef. “Als ik iets niet wist, dan kon ik gaan gokken of tien seconden laten verlopen. Maar ik paste dan gewoon. Op een gegeven moment kom je in de finale terecht en heb je nog wat secondes over. Dan moet je gewoon tactisch spelen met de tijd. Op die manier is het mogelijk om de aflevering te halen”, aldus Monica over haar tactiek.

Wat ze van alle haatreacties vond? “Het is natuurlijk altijd makkelijk om iets vanuit je woonkamer te zeggen. Ik had het ook wel verwacht en op Twitter zitten sowieso de zuurste mensen die er bestaan”, legt ze uit.

“Tuurlijk, als ik het terugkijk, dan zie ik mezelf ook geitachtig voor me uit staren”, vertelt Monica. “Dan denk ik ook: hier ben ik niet trots op. Maar ik heb het tot drie afleveringen gehaald, dus daar ben ik wel trots op”, aldus de blondine. Ha!

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer