Monica Geuze reageert op ‘relatiebreuk’ met Robbert

Nog niet zo lang geleden ging het rond dat de Monica Geuze en Robbert Kroese uit elkaar zouden zijn. Ook zou Robbert terug zijn bij zijn ex. Lang bleef het stil, maar Monica heeft nu eindelijk gereageerd op de geruchten. Ze ontkracht de roddels over haar relatie en heeft geen idee hoe het gerucht is ontstaan.

Toen haar vriend Robbert ineens wat minder vaak in de vlogs van Monica te zien was, ontstond het gerucht. Volgens veel juicekanalen zouden de twee niet meer samen zijn.

Geen breuk

”Hier is echt niks van waar,” vertelt de presentatrice in een interview met RTL Boulevard. ”Het gaat zoals het altijd gaat, gewoon goed. Er komen steeds gekkere verhalen.” Monica vertelt dat ze geen idee heeft waar die vandaan komen. ”Ik denk niet dat het van mensen om ons heen komt, want die weten wel hoe het zit.”

Heel gelukkig

Het stel zit er in ieder geval niet mee, ze kunnen er juist om lachen. ”Ik heb bijna het idee dat het onze relatie juist versterkt als mensen zeggen dat het minder goed gaat. We zijn hartstikke gelukkig,” aldus Monica.

Bron: Nu.nl

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer