Monica Geuze reageert op vreemdgaan gerucht van Robbert met haar bff Femke

Er gaan geruchten rond dat de vriend van Monica Geuze, Robbert, vreemd zou gaan. Het verhaal gaat ook dat dit met Femke was, één van Monica’s beste vriendinnen. De vlogster verbreekt de stilte en reageert nu voor het eerst op het gerucht.

Juicekanalen posten de laatste tijd vaak roddels over de relatie van Monica en haar vriend Robbert. Volgens de kanalen zou hij namelijk regelmatig de bloementjes buiten zetten met andere vrouwen.

Vreemdgaan

En alsof deze verhalen al niet erg genoeg zijn, kwam ook nog naar buiten dat hij het onder anderen zou doen met Femke van Soest. Hoewel er veel rondgaat over het vermoedelijke ‘vreemdgaan’ van Robbert, lijkt er bij het stel geen vuiltje aan de lucht te zijn.

Statement

Eerst liet Monica er niks over horen aan de buitenwereld, maar nu heeft ze een duidelijk statement gegeven op Instagram. Ze deelt namelijk een foto met Femke. “Femke werd genoemd in het vreemdgaan verhaal van Robbert. Blijkbaar maakte dat verhaal geen indruk op alle partijen”, deelt het juicekanaal Reality FBI. Bekijk de Story hieronder.

Bron: Reality FBI / Beeld: Instagram @monicageuze

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer