Monica Geuze verklapt details laatste kampvuur: ‘Nog nóóit zoiets meegemaakt!’

Temptation Island: Love or Leave is weer van start gegaan en er staat ons een hoop te wachten. Eerder vertelden presentatoren Monica Geuze en Kaj Gorgels al dat we veel drama kunnen verwachten, maar nu verklapt de presentatrice ook heftige details over het kampvuur.

De eerste twee afleveringen staan online en die beloven ons veel goeds. In dit nieuwe seizoen zijn een aantal onderdelen anders, zoals de Swing of Love: één deelnemer krijgt de kans om het programma eerder te verlaten, zonder te weten of hun partner mee gaat.

Laatste kampvuur

Er zijn best wat switches in het programma, maar het draait er uiteindelijk allemaal om wat de koppels doen. Blijven ze bij elkaar of worden ze verliefd op iemand anders? Daar komen wij de komende tijd achter. Uiteindelijk wordt het allemaal duidelijk tijdens het kampvuur en die wordt volgens Monica héél heftig.

Bek vol tanden

De kampvuren zullen allemaal erg heftig worden, maar vooral het laatste kampvuur wordt extreem. Het belooft zelfs zo heftig te worden dat Monica en Kaj met ‘een bek vol tanden’ staan. “Er waren momenten waar ik zó zenuwachtig van werd, dat ik me geen houding wist te geven. Dan kijk je elkaar aan van: wat gaan we doen? Er gebeurde zoals altijd van alles, maar zoiets hebben we nog nooit meegemaakt”, laat Monica weten. Wij zijn superbenieuwd en kunnen niet wachten!

Bron: Fem Fem / Beeld: Temptation Island

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer