Monica Geuze vertelt voor het eerst over haar tweede kindje

Monica Geuze is hard bezig om haar carrière naar the next level te tillen. Naast het feit dat ze presentatrice is, heeft Monica samen met haar bestie een sieradenmerk en maakt ze hilarische podcasts met Kaj Gorgels. Het was tijd voor iets nieuws, dus lanceert Monica een eigen lijn lifestylemerk. Achter de schermen is ze er al jaren mee bezig en het is echt ‘haar tweede kindje’.

In een interview met LINDA.meiden vertelt Monica Geuze alle ins en outs over haar nieuwe bedrijf, Sophia Mae. De website van het merk is pas een paar dagen live, maar is nu al één groot succes.

Tweede kindje

Monica laat aan het tijdschrift weten dat ze voor het eerst het gevoel heeft dat ze haar droom aan het verwezenlijken is. ”Het is mijn tweede kindje en ze heet Sophia Mae,” begint de beauty. Ruim twee jaar lang werkt Monica achter de schermen aan dit nieuwe hoofdstuk in haar leven.

Veel druk

Begin 2022 is het eindelijk zo ver, Sophia Mae gaat live! Toch ligt er voor Monica wel veel druk op het succes van haar nieuwe merk. ”Er hangen veel verwachtingen aan de lancering én mijn naam. Als ik een slecht product maak, word ik in mijn inbox belaagd door negatieve berichten en dat vind ik heel spannend. Als dit mislukt heb ik niet het gevoel dat ik hierna nog wat kan doen,” vertelt Monica.

Kritiek

Monica is natuurlijk heel bekend in Nederland, dus loopt ze vaak tegen veel kritiek aan. Zo krijgt ze geregend vervelende opmerkingen over haar dochter, vrienden of familie, maar daar trekt ze zich niets van aan. ”Als er zulke opmerkingen worden gemaakt, heb ik medelijden met de mensen die dit zeggen. Mijn conclusie is dat als je goed in je vel zit, je nooit afgunstig naar anderen zal zijn,” aldus Monica.

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer