Monica verwijdert niet alle siliconen: “Te onzeker zonder”

Monica Geuze heeft opnieuw eerlijk gesproken over haar borstverkleining. Ze wil namelijk duidelijk maken dat ze bij mensen de verkeerde indruk heeft gewekt dat ze haar siliconenimplantaten volledig heeft laten verwijderen.

Siliconen

Dat blijkt echter niet het geval te zijn. Monica heeft de situatie uitgelegd tijdens een aflevering van Geuze & Gorgels: “Het lijkt nu alsof ik voor een natuurlijke look ben gegaan. Ik zou willen dat ik dat kon, maar dat was niet mogelijk.” Monica geeft aan dat ze het niet aandurfde om de implantaten volledig te laten verwijderen. Ze zegt over een borstverkleining zonder siliconen: “Daar voel ik me nog te onzeker over. Het zou moeilijk voor me zijn om weer met weinig of geen borstomvang door het leven te gaan.”

Monica

Operatie

Monica heeft ook wat over de operatie gezegd: “Ik begrijp wel dat het hebben van twee plastic kanonnen in je lichaam nooit gezonder is dan wanneer je ze niet hebt. Ik zou het het liefst laten verwijderen, maar ik weet gewoon dat ik dan weer extreem onzeker zal zijn over mijn lichaam.”

Lees snel verder op de volgende pagina!

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer