Monique Westenberg hint op nieuwe liefde met bekende DJ

Hoewel Monique Westenberg een zwaar jaar achter de rug heeft, lijkt het erop dat het nu weer wat beter met haar gaat. Sterker nog, het lijkt erop dat ze zelfs weer gelukkig is in de liefde! Op haar socials deelde ze namelijk een subtiele hint waar dit uit blijkt.

Na het uitstapje van André Hazes bij Bridget Maasland leek alles weer koek en ei te zijn tussen Monique en Dré. Hij vroeg haar zelfs ten huwelijk! Hier bleek al snel niks van waar te zijn, want kort daarna ruilde hij haar in voor Sarah van Soelen. Inmiddels is deze relatie ook weer op de klippen gelopen en veel mensen dachten dat Monique hem weer terug zou nemen, maar ook dit is anders gelopen. André heeft namelijk een nieuw liefje: Anne Rose. En goed nieuws voor Monique, want zij lijkt ook een nieuwe man aan de haak te hebben geslagen.

De mysterieuze man van Monique

Monique deelde op haar Instagram Story een foto met haar zoontje én een onbekende man. Deze man, genaamd Joost Seilberger, is ze onlangs gaan volgen op Instagram. En het is niet zomaar iemand, want hij is beter bekend as DJ Billy The Kit. Eén plus één moet dan ook wel twee zijn. Vergeleken met André heeft Joost ook geen rustig leventje gehad als DJ zijnde, maar hij zal zijn ergste wilde haren inmiddels verloren hebben. Laten we hopen dat het iets wordt tussen die twee!

Hier kan je ‘m beter zien:

Bron: SGXL

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer