Monique Westenberg onder vuur na bizarre opmerking over haar kind

Het lijkt alweer een tijd geleden dat Nederland collectief pal achter Monique Westenberg ging staan toen ze werd verlaten door André Hazes voor een andere dame. Toch lijkt inmiddels de sympathie voor Monique een beetje weg te vloeien bij haar fans en volgers.

Zo bleek uit de reacties die ze kreeg op een Instagram post!

Snakken naar vakantie

Monique plaatste namelijk een Instagram story met een foto van haar zoontje, kleine Dré junior. Ze schreef daarbij dat ze “écht aan het aftellen is naar de zomervakantie.”

“Geen gehaast meer in de ochtend en avond voor 6 weken. Word ik dus heel blij van!”

Hartstikke zwaar

Yvonne Coldeweijer wist dar natuurlijk weer venijnig op te reageren, met: “Wekenlang op vakantie gaan is natuurlijk hartstikke zwaar”. Hiermee doelt ze op het feit dat nog niet lang geleden Monique met beide Dré’s, buiten de schoolvakanties om, wekenlang in de Verenigde Staten om samen te ontdekken ‘welke vorm ze als gezin nodig hadden’.

Reacties

Ook bij fans en volgers van Monique schoot de tekst hen in het verkeerde keelgat. Eén persoon reageerde het volgende: “Ze praat echt alsof ze d’r kind niet joost weet hoelang meegenomen heeft naar Amerika voor een dumb ass docu.”

Een ander vindt het bizar dat Monique zo over haar kind praat: “Sorry hoor, maar hoe erg is het nou echt om druk bezig te zijn voor je kind in de ochtend?! Dat doe je toch met alle liefde?? Heel erg raar dit.”

Wat vind jij ervan?

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer