Monique Westenberg verkoopt gedragen bikinibroekjes

Sommige mensen zweren bij het kopen van tweedehandskleding, maar trekken de lijn bij ondergoed of bikini. Monique Westenberg heeft er in ieder geval geen moeite mee om gedragen bikini’s te verkopen.

“Er zijn mannen die het leuk vinden”

Tweedehands

Afgelopen week bood Monique Westenberg via Vinted een aantal tweedehands kledingitems aan. Waaronder wat bikini’s. In shownieuws lieten Patty Brard en Natacha Harlequin er in ieder geval niets van te willen weten: “Ik persoonlijk vind een gedragen bikini aan iemand overdragen een beetje heftig, maar goed”, zegt Patty. Natacha is het met haar eens: “Die kun je ook niet echt wassen, hè? Die bikinibroekjes. Met een beetje zo’n handwasje, blehhh!”

Ongewassen broekje

Patty vraagt zich vooral af waarom mensen niet naar een andere winkel gaan om nieuwe bikini’s te kopen: “Je kunt toch ook naar de H&M?” Gelukkig krijgt Monique ook nog een goede tip in de schoot geworpen door Patty: “Je hebt ook een heleboel mannen die het leuk vinden om een ongewassen broekje te kopen.”

Er schijnt een markt voor te zijn… De bikinibroekjes zijn inmiddels wel verkocht voor 65 euro. Dat is dan weer mooi meegenomen.

Bron: sgxl.nl

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer