Na EOTB-Sander nu ook Dennis naar het ziekenhuis

Eerder deze week kregen we niet zo leuk nieuws van Sander: de ‘EOTB-playboy’ is met de ambulance opgehaald en ligt nu met corona in het ziekenhuis. En hij is niet de enige, ook Dennis Roos moest gisteren een bezoekje aan het ziekenhuis brengen.

Het was even schrikken toen Sander deze week liet weten dat hij was opgenomen in het ziekenhuis. Hij kreeg veel steun van zijn volgers en schreef op zijn Instagram dat deze lieve berichtjes hem goed deden. Hopelijk is ‘ie snel weer de oude!

Naast Sander moest ook Dennis een bezoekje aan het ziekenhuis brengen. Op Instagram meldt hij dat hij de laatste tijd erg vermoeid is en last heeft van zijn lichaam. Hoog tijd om het even te controleren bij de dokter dus. “Ik ben de laatste weken ook begonnen met het spugen van bloed, waarvan ze de oorzaak nog niet weten.”

De dokter heeft hem vervolgens doorverwezen naar het ziekenhuis: “Daar gaan ze met een slangetje in mijn lichaam kijken. Dus laten we hopen dat het niets ernstigs is. Verder voel ik me niet ziek en ben ik ook negatief getest op corona, na mijn vakantie in Marbella.” Beterschap, Dennis!

Beeld: Ex on the Beach, MTV / Bron: lovereality.nl

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer